SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM-KFUK Ockelbo Basketklubb
Fotboll

Onsdagsdrabbning i Kuxahallen
2023-10-19 15:23
Ockelbo har haft det tufft på bortaplan den här säsongen där man ej vunnit någon match, men varit starka och obesegrade på hemmaplan. Ikväll behövde Ockelboherrarna åter hitta sig själva hemma i Kuxahallen.
Men det gjorde man inte.
Frågetecken inför match kring Ockelbos skytte fanns. Med miserabla 21% på treor och svaga 56% på straffar. Detta skytte utmanades av Sloga Uppsala, som stod för motståndet, med ett djupt förankrat zonförsvar som Ockelbo aldrig lyckades luckra upp. Kvalitativa möjligheter att skjuta sig in i matchen fanns, men Ockelbo lyckades inte med sina avslut och låg under med så mycket som 19 poäng i tredje. Ockelbo var aldrig nära.
Hemmalaget vinner dock fjärde quartern och får bygga vidare därifrån. Matchvärd var ICA Supermarket Ugglebo som utsåg veteranen Manos Nakos till bäste spelare i Sloga och Filip Persson fick vitsorden i hemmalaget. En stor eloge till Ockelbo Basket Supporterklubb som troget trummade, sjöng och stöttade sitt lag! Slutresultat 55-69
 

Nyhetsarkiv
Vinst mot RIG Mark2023-12-05 18:22
Andra raka segern2023-09-25 20:13
 
Huvudpartner