SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM-KFUK Ockelbo Basketklubb
Fotboll

Vinst mot RIG Mark
2023-12-05 18:22
En sen matchrapport efter en för föreningen väldigt aktiv helg - där vi arrangerat USM för HU16, Flickor DU14 hade match och vi var en del av knallarna på den lokala julmarknaden…
…och vi tog även emot RIG Mark i Superettan i en spännande match.
Poängmässigt följdes lagen åt genom hela matchen, på olika vis. RIG Mark stärktes av ett fantastiskt 3p skytte, med 45.5% satta vid halva matchen (och det stannade på 42%).
Ockelbo gjorde mest skada då de kom med fart in under motståndarkorgen, Jeremy Burright hade sin bästa kväll så långt i Ockelbotröjan med 28 poäng, 14 returer totalt.
Alex Olsson bjöd på en snygg buzzerbeater för hemmalaget - men efter matchen var det fler som pratade om motståndarlagets Eddie Hedqvists (26 poäng) långskott som avslutade andra - en trea som skickades iväg från en bra bit in egen planhalva.
Det var helt jämnt även mot slutet RIG Mark i ledning 66-65 då Edvin Stark skapade sig utrymme på en drive under korgen och såg ut att ha läge för en enkel layup, Edvin hittade istället ut till en vidöppen Tim Nord som satte 3p. RIG Mark skapade flera lägen sista minuten men lyckades inte få i bollen, en steal av Lundström och en block av Burright var viktiga defensiva spel för Ockelbo i det läget. Matchen avslutades med en Burright dunk som fick de 312 personerna i publiken att avsluta med en stående ovation.
Slutresultat 73-66, vilket även var kvällens största ledning.

Nyhetsarkiv
Vinst mot RIG Mark2023-12-05 18:22
Andra raka segern2023-09-25 20:13
 
Huvudpartner