SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM-KFUK Ockelbo Basketklubb
Fotboll

Bli medlem i Ockelbo Basketklubb
Bli stödmedlem
VÅR NYA TEAM MANAGER
2024-06-13 19:57
VÅR NYA TEAM MANAGER 
 
Det är med stor glädje vi nu kan presentera vår nya Team Manager, Anton Arkesjö!
Killen med det största baskethjärtat i byn blir nu en del av laget, på riktigt, under säsongen 24/25.
 
"Det kommer bli mycket spännande och roligt! Jag ser fram emot att få fortsätta växa med basket efter Bk - framtiden" säger Anton.
 
Coach Johan Stark:
"Vi ledare och spelare är jätteglada att Anton kliver in i rollen som Team Manager för herrlaget! Han är vår största supporter och att han nu blir en del av truppen är så kul!
Vi vet att vi kommer att få en dedikerad och noggrann kille i Anton som redan innan är omtyckt av alla!"
KAPTEN STARK
2024-06-13 19:54
KAPTEN STARK
Edvin Stark är klar för ännu en säsong i Ockelbo-linnet!
 
"Det känns roligt att representera sin hemmaklubb ytterligare en säsong.
Att få spela i kuxahallen framför sina nära och kära tar man inte för givet. Hoppas såklart att få spela med brorsan, som har varit en dröm sen länge. Spännande med farsan som coach igen och väldigt skönt att Hågge, Jocke, Niclas och Victor är kvar" säger Edvin.
 
Ass coach Jocke Linder:
"Vår lagkapten Edvin är genom sin stora rutin, pondus och vinnarskalle en väldigt viktig pusselbit för oss, så det är otroligt roligt för både oss och klubben att han är klar för ytterligare en säsong! Förra säsongen blev tyvärr lite hackig efter juluppehållet p.g.a. ett benbrott i handen, men nu hoppas vi på en skadefri och energifylld säsong!"
2024-06-13 19:53
VIGGO STARK
 
SEH-truppen förstärks med ytterligare en egen produkt. Efter en tuff säsong med knäoperation och lång rehab är han äntligen fit for fight, Viggo Stark är klar för en säsongen 24/25.
 
"Jag är extra taggad att få komma tillbaka och spela efter en lång rehab. Ska bli kul att förhoppningsvis göra debut tillsammans med brorsan." säger Viggo.
 
Ass coach Jocke Linder:
”Viggo har länge varit en av klubbens största talanger, men som kommer från mer än en säsong som ingen ung spelare borde behöva gå igenom – skada med tillhörande långdragen rehab. Men förutom att Viggo är en väldigt stor talang på basketplanen, så är han en dedikerad individ som imponerat stort med sitt sätt att tackla sin skadesituation och göra exakt det som krävs och behövs med lite plusmeny för att komma tillbaka. Nu är han där starkare och mera spelsugen än någonsin, äntligen!”
GUSTAF SAHLBERG
2024-06-13 19:52
GUSTAF SAHLBERG
Vår egna produkt Gustaf Sahlberg, endast 17år gammal, är klar för sin andra säsong i vår SEH-trupp.
 
- "Jag ser framemot ytterligare en säsong i Ockelbo. Det är en bra grupp med bra coacher som kan hjälpa mig i min fortsatta utveckling" säger Gustaf.
 
Ass coach Jocke Linder: "Gustaf är en av klubbens stora talanger och som inom en nära framtid kommer vara en av nyckelspelarna i herrlaget. Han har så många stora talanger i sitt spel, framför allt hans enorma basket-IQ, och vi i coachstaben ser otroligt mycket fram emot att fortsätta lotsa och hjälpa honom i sin vidareutveckling!”
SKYTTEN STANNAR
2024-06-13 19:48
SKYTTEN STANNAR 
Vi är på hugget och nästa spelare kan redan nu presenteras. Teodor Manfredsson, ifrån Södertälje, stannar ännu en säsong.
 
"Jag är riktigt taggad på att få spela ännu en säsong i Ockelbo linnet. Jag känner att jag utvecklats väldigt mycket under föregående säsong både på och utanför planen. Men jag känner att det finns mer att hämta här i Ockelbo för min fortsatta utveckling" säger Teodor Manfredsson.
 
Headcoach Johan Stark:
"Riktigt kul att Teo kör vidare med oss! Han har en väldigt vass bössa och vi är säkra på att vi kommer att se en nivå ytterligare på skyttet denna säsong. Let it rain!"
TALANGEN FÖRLÄNGER
2024-06-13 19:47
TALANGEN FÖRLÄNGER
Vi är glada över att kunna presentera den första pusselbiten inför säsong 24/25 i Södertäljeprodukten Felix Masud.
 
"Det ska bli roligt att fortsätta spela för Ockelbo en säsong till. Jag har utvecklats mycket som basketspelare både som lagspelare och individuellt under det här året. Jag är väldigt taggad på att få representera Ockelbo ytterligare en säsong." säger Felix Masud.
 
"Vi i ledarstaben är jätteglada att Felix fortsätter med oss kommande säsong! Han hade en riktigt bra debutsäsong och kommer att växa ytterligare i sin roll!" säger Johan Stark.
Bli stödmedlem
Nyheter från våra lag
SuperEttan Herr, 05/12 18:22 
SuperEttan Herr, 15/11 14:56 
SuperEttan Herr, 19/10 15:23 
Sponsorer, 16/10 20:37 
SuperEttan Herr, 25/09 20:13 
 
Huvudpartner