SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM-KFUK Ockelbo Basketklubb
Fotboll

BACK IN TOWN - ALFRED SAHLBERG
2024-07-06 15:56
BACK IN TOWN - ALFRED SAHLBERG
 
Vi är stolta över att presentera en bekant förstärkning till vårt SEH-lag kommande säsong. Hemmasonen Alfred Sahlberg är tillbaka i byn efter 3 års studier och basketutveckling i Norrköping.
"Jag ser framemot att komma hem till Ockelbo och spela med laget i SuperEttan. Jag trivs med grabbarna i laget och coacherna" säger Alfred.
Coach Johan Stark:
"Jättekul att Affe kommer hem till moderklubben efter 3 år i Norrköping. Vi får hem ett riktigt kraftpaket som är mer än redo för spel i Superettan. Hans främsta styrka offensivt är hans attacker på korgen. Han går stenhårt varje gång. Defensivt en terrier som kommer att jaga livet ur våra motståndare. En riktigt fin förstärkning!"
2024-07-06 15:53
MVP EDVIN JONSSON
MVP EDVIN JONSSON

Förra säsongens MVP, Edvin Jonsson är klar för ytterligare en säsong!

"Jag är taggad för ännu en säsong med moderklubben då vi är ett sammansvetsat lag, som spelat länge tillsammans. Vi har både rutin och gemenskap, vilket jag ser som en fördel inför kommande säsong" säger Edvin.

Head coach Johan Stark:
"Edvin var förra säsongens MVP och höll en hög nivå genom hela serien. Med sin atletism och fart är han ett stort hot för motståndarna på båda sidorna av planen och en nyckelspelare för oss!" 
 
Foto: Kuxabladet
 
 
 
CHRIS SINGHATEH
2024-07-06 15:51

CHRIS SINGHATEH

Vi är sjukt nöjda över att kunna meddela att vår största krigare och vinnarskalle Chris Singhateh är klar för kommande säsong.

"Det ska bli kul med ytterligare en säsong i Ockelbo linnet. Motivationen är väl den att jag gillar att tävla och vi missade slutspelet det gillade jag inte. Sen känner jag att jag har lite kvar i tanken att bidra med så jag krigar på så gott jag kan. Jag ser framemot att spela inför fansen i Kuxa och att passa bollen till Teo för en "lay up" (trepoängare)" säger Chris.

Head coach Johan Stark:
"Chris är vår lagfarsa och betyder mycket för laget. Med sin vinnarskalle sätter han tonen på träningarna och hjälper våra yngre killar att utvecklas. På planen är han en X-faktor som kan vända matcher med sitt fysiska spel och scoring. Viktigt att Chris kör på ännu en säsong!"

Foto Kuxabladet 

Visa mindre
VÅR NYA TEAM MANAGER
2024-06-13 19:57
VÅR NYA TEAM MANAGER 
 
Det är med stor glädje vi nu kan presentera vår nya Team Manager, Anton Arkesjö!
Killen med det största baskethjärtat i byn blir nu en del av laget, på riktigt, under säsongen 24/25.
 
"Det kommer bli mycket spännande och roligt! Jag ser fram emot att få fortsätta växa med basket efter Bk - framtiden" säger Anton.
 
Coach Johan Stark:
"Vi ledare och spelare är jätteglada att Anton kliver in i rollen som Team Manager för herrlaget! Han är vår största supporter och att han nu blir en del av truppen är så kul!
Vi vet att vi kommer att få en dedikerad och noggrann kille i Anton som redan innan är omtyckt av alla!"
KAPTEN STARK
2024-06-13 19:54
KAPTEN STARK
Edvin Stark är klar för ännu en säsong i Ockelbo-linnet!
 
"Det känns roligt att representera sin hemmaklubb ytterligare en säsong.
Att få spela i kuxahallen framför sina nära och kära tar man inte för givet. Hoppas såklart att få spela med brorsan, som har varit en dröm sen länge. Spännande med farsan som coach igen och väldigt skönt att Hågge, Jocke, Niclas och Victor är kvar" säger Edvin.
 
Ass coach Jocke Linder:
"Vår lagkapten Edvin är genom sin stora rutin, pondus och vinnarskalle en väldigt viktig pusselbit för oss, så det är otroligt roligt för både oss och klubben att han är klar för ytterligare en säsong! Förra säsongen blev tyvärr lite hackig efter juluppehållet p.g.a. ett benbrott i handen, men nu hoppas vi på en skadefri och energifylld säsong!"
2024-06-13 19:53
VIGGO STARK
 
SEH-truppen förstärks med ytterligare en egen produkt. Efter en tuff säsong med knäoperation och lång rehab är han äntligen fit for fight, Viggo Stark är klar för en säsongen 24/25.
 
"Jag är extra taggad att få komma tillbaka och spela efter en lång rehab. Ska bli kul att förhoppningsvis göra debut tillsammans med brorsan." säger Viggo.
 
Ass coach Jocke Linder:
”Viggo har länge varit en av klubbens största talanger, men som kommer från mer än en säsong som ingen ung spelare borde behöva gå igenom – skada med tillhörande långdragen rehab. Men förutom att Viggo är en väldigt stor talang på basketplanen, så är han en dedikerad individ som imponerat stort med sitt sätt att tackla sin skadesituation och göra exakt det som krävs och behövs med lite plusmeny för att komma tillbaka. Nu är han där starkare och mera spelsugen än någonsin, äntligen!”
Nyheter från våra lag
SuperEttan Herr, 05/12 18:22 
SuperEttan Herr, 15/11 14:56 
SuperEttan Herr, 19/10 15:23 
Sponsorer, 16/10 20:37 
SuperEttan Herr, 25/09 20:13 
 
Huvudpartner